Plint boiler

plint-boilerEen keukenboiler wordt meestal in een keukenkastje geplaatst, waar het ruimte inneemt die vaak toch al spaarzaam is. De keukenboilers van Itho Daalderop zijn daarom extra compact vormgegeven en hebben nog geen half keukenkastje nodig. De Close-in Compact is de overtreffende trap in ruimtebesparing. Deze keukenboiler past namelijk achter de plint onder de keukenkast!

In de keuken wordt zo’n 30 tot 40 keer per dag gebruik gemaakt van de warme kraan. Als uw cv-ketel zich niet vlakbij de kraan bevindt, leidt dit tot een flink verlies van water, energie, tijd en geld. Met de boilers van Itho Daalderop beschikt u altijd direct over een royale hoeveelheid warm water en voorkomt u verspilling.

<strong>Bespaar ruimte, tijd en geld</strong>

De Close-in Compact is een absolute must in de moderne keuken. De plintboiler is klein en kan gemakkelijk binnen 10 minuten op diverse manieren geïnstalleerd worden. Bovendien is hij vriendelijk geprijsd.

Door deze veelzijdigheid past de Close-in Compact in iedere keuken en laat hij u genieten van warm water binnen enkele seconden.